Vier de Lente: ‘Extra activiteiten op de Buurtpleinen’

In Nieuwegein wordt er de komende tijd weer van alles georganiseerd om te vieren dat de lente er aan komt. Wat is er allemaal te doen op de Buurtpleinen?

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, de lente is in ons land en dat vieren we met jou! Na al die donkere maanden kunnen we samen wel wat positiefs gebruiken. Daarom organiseren de buurtverbinders van Movactor samen met initiatiefnemers uit de wijk allerlei activiteiten waardoor het zonnetje zeker gaat schijnen.

Buurtverbinder Jaimy van der Veeken van Movactor: “In Nieuwegein hebben we veel aandacht voor elkaar. Door buurtbewoners worden het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd op de buurtpleinen. De lente komt er aan, we hebben weer zin om elkaar te ontmoeten en leuke dingen te doen.”

Lente-twist
Alle activiteiten staan in het teken van de lente. Van der Veeken: “Denk aan een lente-quiz of een speciale lente-bingo. Maar we gaan ook lekker samen eten tijdens een hightea of Paasbrunch.”

Meer informatie
MOvactor organiseert onder het motto ‘Vier de Lente’ tussen 11 en 24 april extra activiteiten op de buurtpleinen Batau, Doorslag, Galecop en Zuid. Iedereen is welkom om, soms tegen een kleine vergoeding, deel te nemen aan de activiteiten. Kijk voor het programma en aanmelden op de website van MOvactor of loop even binnen op het Buurtplein bij jou in de buurt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk