Video: Zakkenrolster gezocht

Op winkelcentrum Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein wordt een 68-jarige vrouw uit Nieuwegein slachtoffer van een zakkenrolster. Het gebeurde op 10 maart dit jaar. De politie zoekt de nog steeds onbekende verdachte. Eerst werd haar pincode afgekeken toen ze afrekende bij de Action en vervolgens werd er een flink bedrag van haar rekening gepind.

AFKIJKEN
De verdachte kijkt de code af als het slachtoffer met haar pinpas afrekent bij de Action in winkelcentrum Cityplaza. Ze volgt de vrouw en weet even later de pinpas te stelen.

PINNEN
Dan loopt ze rechtstreeks naar de pinautomaat van ABN-AMRO aan de Weverstede. Ze pint 250 euro van rekening van het slachtoffer.

SIGNALEMENT
Verdachte
– lichtgetinte huidskleur
– lang, donker haar
– normaal postuur
– lila jas
– zwarte broek
– zwarte schoenen
– zwarte, wollen muts
– zwarte schoudertas [over haar schouder]
– zwarte boodschappentas

TIPS
Herkent u de zakkenrolster? Of heeft u haar ergens gezien? Pak dan de telefoon en bel de tiplijn 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren