Video: Winkelcentrum Makado heropend door burgemeester Frans Backhuijs

Zaterdagmorgen 21 april jl. om 10.00 uur heeft burgemeester Frans Backhuijs winkelcentrum Makado heropend. Dat deed hij door met een gigantische schaar een lintje door te knippen. De herinrichting en de komst van een nieuwe supermarkt Boon’s heeft lang op zich mogen wachten maar nu is het uiteindelijk zover dat alles klaar is. En dat werd gevierd.

Het plein heeft een enorme renovatie ondergaan. Een nieuwe supermarkt is een feit, het plein zelf heeft nieuwe bestrating. Parkeren is gratis, wel een blauwe zone, dus vergeet uw parkeerkaart niet! De winkeliersvereniging vond het dus tijd voor een feestje.

‘Zo hopen wij dat iedereen de weg naar winkelcentrum Makado weer terug gaat vinden’ aldus Karin de Groot van de winkeliersvereniging. De hele dag konden de bezoekers leuke prijzen winnen, die werden aangeboden door de winkeliers. Ook konden de buurtbewoners genieten van poffertjes, popcorn en veel andere lekkernijen, uiteraard vergezeld van een leuk muziekje op de achtergrond. Onze videografen Jos van Vogelpoel en Frans Evers namen ook een kijkje en maakten bovenstaand videoverslag van de opening van het winkelcentrum aan de Richterslaan in de wijk Wijkersloot.

Burgemeester Frans Backhuijs knipt het lintje door en heropend het winkelcentrum

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren