Katern

Video Uit & Thuis Digitale Manifestatie

Van vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober 2001 vindt voor de derde keer de Video Uit & Thuis Digitale Manifestatie plaats en is op bovenstaande data van 10:00 tot 17:00 uur in NBC de Blokhoeve. De entreeprijs voor de Video Uit & Thuis Digitale Manifestatie bedraagt ƒ 17,50. Bij inlevering van een kortingsbon is de entreeprijs slechts ƒ 12,50. Abonnees van Video Uit & Thuis betalen op vertoon van hun ClubCard ƒ 10,-

De Video Uit & Thuis Digitale Manifestatie is een initiatief van het tijdschrift Video Uit & Thuis, hét Nederlandstalige multimedia magazine dat de actieve gebruiker van video op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van digitaal video, computermontage en digitale fotografie. Ook Nieuwegein kent een entousiate vereniging die zich bezig houdt met fotografie.

Gedurende drie dagen vindt de bezoeker alles wat te maken heeft met het actief gebruik van video bij elkaar in één manifestatie. Te zien zijn camera’s om beelden vast te leggen, de daarbij behorende accessoires, montage apparatuur, tv monitoren om de resultaten te bekijken en alle bijbehorende informatie. Doordat het totale oppervlak van de beurs dit jaar is verdubbeld, is er uitgebreid aandacht voor digitale fotografie en alle mogelijkheden met dit opkomende item. Naast het beursgedeelte waar de exposanten de bezoeker één op één van informatie voorzien, is er een aparte presentatieruimte waarin zij demonstraties geven over de nieuwste ontwikkelingen. De redactie van Video Uit & Thuis voorziet de bezoeker van een objectieve voorlichting.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk