Video: Politie zoekt twee inktpatroondieven

De politie van Nieuwegein is op zoek naar twee dieven die eind verleden jaar voor enele honderden euro’s inktpatronen stelen bij de Sligro in Nieuwegein. Dit gebeurt op zaterdag 2 december jl. bij de vestiging aan de Grote Wade op industrieterrein De Liesbosch.

ONTDEKKING
Twee dagen na de diefstal ziet het personeel dat er nogal wat inktcartridges uit het schap van HP weg zijn. Dat terwijl er in die dagen ervoor niet opvallend veel van deze patronen zijn verkocht. Medewerkers bekijken de bewakingsbeelden en daarop is te zien hoe de cartridges zijn gestolen.

METHODE
De daders zijn met z’n tweeën. De eerste dader loopt op zaterdagochtend de winkel in. Hij zoekt een aantal doosjes met cartridges uit en verstopt deze uit het zicht van de camera in een ander schap.

DIEFSTAL
Als de eerste dader de winkel heeft verlaten, komt dader 2 binnen. Hij weet precies waar hij moet zijn en loopt richting het schap waar zijn handlanger eerder de cartridges verstopte. De man verstopt de buit onder zijn jas en loopt de winkel uit zonder te betalen.

SIGNALEMENT
Verdachte 1 (de man die de spullen uiteindelijk meeneemt)
– lichtgetinte huidskleur
– normaal postuur
– vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud
– kort zwart haar
– brildragend
– zwarte jas met 3 witte strepen op de mouwen en een grijze capuchon
– lichte broek met witte schoenen

Verdachte 2 (die de spullen verstopt)
– blank/lichtgetinte huidskleur
– normaal postuur
– vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud
– kort donker haar, aan de zijkant opgeschoren
– groene jas met capuchon, lichtkleurig overhemd
– donkere broek en zwarte schoenen

Weet u wie deze inktdieven zijn? Bel dan naar de tiplijn: 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren