Video: Politie zoekt tips rond autobrand aan de Barnsteendrift

De politie van Nieuwegein zoekt getuigen van de autobrand aan de Barnsteendrift in Nieuwegein. De autobrand vond plaats in de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 maart jl. In dezelfde nacht vond eveneens en autobrand plaats in Houten. Ook hiervan zoekt de politie getuigen of mensen die een tip kunnen geven. Onze reporter Frits Kleppe was die nacht aanwezig in Nieuwegein voor deze reportage.

Over de brand in Nieuwegein: Rond 03.45 uur krijgt de politie een melding over de autobrand op de Barnsteendrift in Nieuwegein. Ook hier blijkt het om een geparkeerde Volkswagen te gaan, net zoals in Houten. De brandweer kon  voorkomen dat een ernaast geparkeerde auto ook in brand vliegt. Zowel in Nieuwegein als Houten blust de brandweer de autobrand en zoekt de Forensische Opsporing naar sporen. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

Vragen
Heeft u gezien wie de auto in Houten in brand stak of wie de auto in Nieuwegein in brand stak? Of weet u misschien wie de verdachte is of wie de verdachten zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk