Video: Politie zoekt daders van autokraak aan de Ernest Claeshove in Galecop

Twee autokrakers breken in Nieuwegein een Mercedes open en halen de airbag eruit. Het gebeurt in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 maart aan de Ernest Claeshove.

CAMERABEELDEN
De diefstal is te zien op de beelden van een bewakingscamera van een buurtbewoner. De daders komen die nacht rond 6.00 uur aanrijden in een zwarte auto. Ze lopen om de Mercedes heen en tikken een zijruitje in.. Eén van de verdachten gaat in de auto zitten en weet na een tijdje airbag-onderdelen eruit te slopen. Ook het dashboardkastje is volgens de eigenaar van de auto doorzocht, maar daaruit is niks meegenomen.

SIGNALEMENTEN
De mannen zijn allebei tussen de 1.75 en 1.80 lang en hebben een slank postuur. Ze hebben een lichtgetinte huidskleur en droegen donkere kleding. Eén van hen had een rood voorwerp bij zich, waarmee het ruitje is ingetikt.

Wie herkent deze verdachten van de beelden? Weet u hier meer van of heeft iets gehoord over de autokraak waarbij een airbag is gestolen, geef dat dan door via de tiplijn: 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

One thought on “Video: Politie zoekt daders van autokraak aan de Ernest Claeshove in Galecop

  1. Roland

    Vrijdag 17 Maart, en nu treedt de politie er pas mee naar buiten ? Serieus ?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren