Video: Nieuwegein genoot van 10e ‘Authentieke Dag’

Zaterdag 7 september werd alweer de 10e Authentieke Dag gehouden in Vreeswijk. Ditmaal in de sfeer van de jaren ‘50 met een Amerikaans tintje. Zoals vanouds waren er van en voor vele liefhebbers verschillende unieke oldtimers van 40 jaar en ouder te bewonderen zoals (vracht)auto’s en motorfietsen tot tractoren en brommers. Onze videograaf Bart van Rooijen was vandaag aanwezig in Vreeswijk en maakte bovenstaande impressie.

De bezoekers genoten van de ruim 250 verschillende oldtimers, talloze kraampjes en optredens van rock-bands. Op het Raadhuisplein stonden een aantal Amerikaanse Cadillacs waar ook de Gamble Blue Cats 50’s Rock & Roll Tribute Band een optreden gaven.

Verder waren er verschillende kraampjes van de plaatselijke middenstand, biertenten met Nieuwegeins ambachtelijk gebrouwen bier, speciaal gemaakte unieke Vreeswijkse bonbons eventueel met een kopje koffie, snacks en eetgelegenheden/horeca en een souvenirshop in een Amerikaans busje. In de stand van Citroën werd aandacht besteed aan het 100-jarige jubileum van dit bijzondere merk. Voor het goede doel was er een kinderspel waarvan de opbrengst was voor KiKa.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren