Video: Inbreker verliest deel van buit op Cityplaza

Vrijdagavond 20 april is kledingwinkel Mango in winkelcentrum Cityplaza gesloten. Rond 22.00 uur gaat het alarm af. De kluis in de kantine blijkt te zijn leeggehaald. Er zijn honderden euro’s en een bankpas verdwenen. De politie vraagt hulp.

BEWAKINGSBEELD
Op het beeld is te zien dat twee mannen vlak voor de inbraak langs de winkel lopen. Even later wordt er ingebroken. De inbreker loopt naar de kluis, is daar een minuut bezig en vertrekt dan met contant geld in z’n handen en een pinpas. Tijdens z’n vlucht verliest hij een briefje van 10 euro. Met de pas wordt diezelfde avond nog gepind.

PINNEN
Het pinnen gebeurde in Wormer tegen 23.55 uur, dus nog geen twee uur na de inbraak. Het pinnen mislukten en de wordt ingeslikt. De pinner heeft een Adidas-trainingsbroek, zwarte schoenen met witte zool.

SIGNALEMENTEN
Verdachte 1 (steelt uit de kluis)
– blanke of lichte getint huidskleur
– normaal postuur
– 20/30 jaar
– zwarte jas met capuchon
– zwarte broek
– zwarte schoenen

Verdachte 2 (de pinner)
– blanke of licht getinte man
– stevig/gezet postuur
– kleine onderkin
– donkere korte baard
– donker mutsje op
– bril met getint glas
– donker T-shirt met v-hals
– donkere Adidas trainingsbroek
– zwarte sneakers met witte zool

TIPS
Weet u wie de daders zijn? Laat het dan weten. Bel het opsporings-tipnummer 0800-6070 of bel meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

One thought on “Video: Inbreker verliest deel van buit op Cityplaza

  1. bas

    20 april, jonguh weer een beetje achter de feiten aan rennen. Het is 27 juli, en dan komen ze aan met” help 20 april……” Denk je nou echt dat iemand zich daar nu nog iets van details kunnen herinneren?… Volgende keer gewoon zo snel mogelijk met zijn kop op internet want hoe kan je nou ontkennen als je met gestolen pas pint dat hij niet schuldig is, lang leven het slechte gerechtsgang, zware criminelen lopen los en iemand die te hard rijd word bijna letterlijk een rip uit lijf getrokken, omdat onze politie niet capabel zijn hun werk te doen door machtsmisbruik of arrogantie die veroorzaakt word door hoger af. De politie is net als onze regering gewoon een bedrijf die geld probeert te maken, wat is hier mis mee of ligt dat aan mij?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!