Video: Dievegges slaan hun slag bij drogisterij op Cityplaza

Twee vrouwen gaan met een tas vol make-up producten aan de haal bij de vestiging van een drogisterijketen in winkelcentrum City Plaza. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Het duo heeft het op 9 mei 2018 vooral voorzien op producten van het merk Revolution.

Bewakingsbeelden
Aan het eind van de dag loopt een medewerkster van de drogisterij een rondje door de winkel. Het valt haar op dat het schap met producten van het merk Revolution opvallend leeg is. Omdat ze zich niet kan herinneren dat er noemenswaardig veel producten van dit merk verkocht zijn, raadpleegt zij de bewakingsbeelden.

Geprepareerde tas
Uit de beelden blijkt waar de producten zijn gebleven. Twee vrouwen komen een uur voor sluitingstijd de winkel binnen. Ze doen zich voor als gewone klanten en lijken zelfs nog advies te vragen aan één van de medewerkers van de winkel. Op de beelden ziet de medewerkster dat er flink wat producten uit het schap in de plastic tas van de vrouwen verdwijnen. Door gebruik te maken van een geprepareerde tas, lukt het de dievegges om de producten vervolgens zonder te betalen en ongestoord mee te nemen. In totaal bedraagt de waarde van de buit meer dan 120 euro.

Signalementen

Verdachte 1:
lichtgetinte vrouw
lengte 1,60 meter tot 1,65 meter
leeftijd 18 tot 23 jaar
normaal postuur
lang zwart haar
droeg een groene jurk met op borsthoogte witte bloemetjes
had een witte schoudertas en een plastic tas bij zich
droeg slippers.

Verdachte 2:
lichtgetinte vrouw
lengte 1,60 meter tot 1,65 meter
leeftijd 18 tot 23 jaar
normaal postuur
lang zwart haar
droeg een zwart shirt met rond haar middel witte stippen
had een zwarte rok aan
droeg slippers met witte sokjes
had een zwarte schoudertas bij zich.

Vragen
Herkent u de verdachten?
Weet u misschien hoe ze heten of waar ze wonen?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000.

One thought on “Video: Dievegges slaan hun slag bij drogisterij op Cityplaza

  1. John

    9 mei ???????
    Ze gaan echt niet zitten wachten al die maanden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren