Video: Buurt schrikt wakker van autobrand

Opnieuw is er een auto in vlammen opgegaan in Nieuwegein. Dit keer brandde een vier maanden oude Volkswagen Golf uit aan de Kameraarsweide in Batau noord. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto totaal uitbrandde. Vorige week gebeurde dit nog op de Havezatedrift in Batau zuid. Toen brandde ook een auto totaal uit en raakte twee voertuigen beschadigd.

De brand van vannacht ontstond rond 00.45 uur. Omwonenden hoorden een knal en toen zij gingen kijken, ontdekten ze de brandende auto. Volgens hen waren de ruiten ingeslagen en is daarna mogelijk vuurwerk in de auto gegooid.

De politie heeft ook bij de brand van vannacht een sterk vermoeden dat de brand is aangestoken. Of dit werkelijk zo is, moet blijken uit verder onderzoek. De politie wil graag in contact komen met getuigen en anderen met informatie. De politie is hiervoor te bereiken op 0800-8844.

Klik op het videocameraatje hieronder voor de video die onze videograaf Michael Simonse voor u maakte.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren