Video: Aanrijding auto met scootmobiel

Op de rotonde ter hoogte van de Sluyterslaan en de Hildo Kropstraat in de wijk Jutphaas/Wijkersloot heeft woensdagmorgen een ongeluk plaatsgevonden. Rond 10.00 uur kwam een personenauto in botsing met een scootmobiel. De bestuurder van de scootmobiel raakte hierdoor lichtgewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend welk letsel de vrouw heeft opgelopen. De bestuurder van de auto was erg geschrokken en verleende direct hulp.

De auto en de scootmobiel liepen schade op. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. De rotonde is enige tijd gedeeltelijk afgezet voor al het verkeer. De scootmobiel is door een bergingsbedrijf meegenomen. Rond 10.30 uur is de rotonde weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Nieuwe scooter nodig? Kijk dan bij Lease scooter. Onze videograaf Michael Simonse was ter plekke en maakte bovenstaand videoverslag.

3 thoughts on “Video: Aanrijding auto met scootmobiel

 1. Ineke Vuik

  Hoe vaak moet het nog mis gaan daar? Dit is het zoveelste ongeluk al in een paar maanden tijd. Woon er op de hoek dus maak het nogal eens mee. 😪

 2. John

  Sinds die rotonde daar is gaat het geregeld fout.
  Voor dat die rotonde er lag gebeurde daar geen ongelukken.

 3. Bas

  Die rotonde is daar neergelegd onder het mom van veiligheid. Deze zou veel veiliger zijn dan de kruising. Het tegendeel blijkt waar. Er zijn behoorlijk veel aanrijdingen. Dit is de tweede in 2 weken tijd. Bij de vorige was een scooterrijder het slachtoffer. En dat lijkt wezenlijk anders: vroeger waren er aanrijdingen tussen auto’s. Sinds die rotonde er ligt lijken veel meer fietsers, scooters en nu dus ook scootmobielen het slachtoffer. Dus veiliger? Ik dacht het niet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren