Verwenmiddag voor mantelzorgers in Vreeswijk

Samenwerkende partners, Vitras, Steunpunt Mantelzorg, Netwerk Vrijwilligerszorg, Algemene Hulpdienst Nieuwegein, Huisartsenpraktijk Vreeswijk en Beheer Fort Vreeswijk, organiseren op woensdag 16 april van 14.00 tot 16.30 uur in Fort Vreeswijk een verwenmiddag voor mantelzorgers. Als u lange tijd voor uw partner, kind, ouder of buur zorgt die chronisch ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is, valt het misschien niet mee om momenten voor uzelf in te lassen. De organisatoren van de verwenmiddag vinden het belangrijk om u even tijd voor uzelf te geven.

De verwenmiddag belooft een gezellige en ontspannen middag te worden, waarbij u ook informatie kunt inwinnen. U kunt o.a. genieten van: high tea, stoelmassage, schaken, pedicure/manicure, oudhollandse spellen, bloemschikken, schoonheidsspecialiste, duo-fiets en een praatje. Daarbij kunt u met vragen terecht als: Wat verandert er voor mij met de nieuwe Wmo? Waar kan ik hulp vragen? Welke mogelijkheden zijn er in Vreeswijk?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carin van Meegen op 06-29456967 of (030) 606 70 82 of met Vitras op 088-8543245. Heeft u deze middag vervoer nodig naar het Fort? Bel dan met de Algemene Hulpdienst op (030) 606 74 09.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk