Verwendag voor verzorgers zorgcentrum Vreeswijk

Op de internationale Dag van de Zorg bracht wethouder Bert Lubbinge een bezoek aan verzorgers en masseurs. Een bezoek om zijn waardering uit te spreken voor professionals werkzaam in de zorg én voor vrijwilligerswerk. Masseurs van opleidingsinstituut Vitalis uit Nieuwegein verzorgden namelijk geheel vrijwillig een massage voor ongeveer 25 verzorgers van zorgcentrum Vreeswijk. ´Een initiatief op het gebied van informele zorg om toe te juichen´, aldus wethouder Bert Lubbinge.
Vitalis nam het initiatief om verzorgers van zorgcentrum Vreeswijk een ontspannende dag aan te bieden. Hoe toepasselijk dan om dit plaats te laten vinden op 12 mei, internationale Dag van de Zorg. Een dag om medewerkers en vrijwilligers van zorginstellingen extra in het zonnetje te zetten. De verwendag voor verzorgers van zorgcentrum Vreeswijk stond in het teken van aandacht, waardering en ontspanning.Masseurs van Vitalis lieten wethouder Bert Lubbinge weten ook geregeld klaar te staan voor de atleten van atletiekvereniging Nieuwegein Atverni tijdens trainingen, wedstrijden en evenementen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren