Verwarde man in Hoog Zandveld gooit volledige inboedel op straat

Een verwarde bewoner aan een huis in de Anemoonstraat in de wijk Hoog Zandveld gooide zaterdagmiddag 8 juli jl. de hele inboedel van zijn woning naar buiten en sloopte spullen in zijn eigen huis.

Niet alleen zijn eigen huisraad moest het ontgelden, ook de buren zouden doelwit zijn van de gegooide spullen. De politie rukte massaal uit en hield de man aan.

Dat ging niet zonder slag of stoot. Agenten zetten een schild in om zichzelf tegen de spullen te beschermen. De man hield ook een kraan urenlang open, waardoor een groot deel van het huis onder water staat. Ook de naastgelegen woning heeft waterschade. De brandweer pompt water uit de woning.

Luchtbuks
Uit de woning is een luchtbuks gehaald. Geen enkele meubel in het huis is intact gebleven. Een buurtbewoner vertelt dat de man al de hele week opmerkelijk gedrag vertoont. Zo liep de man gisterochtend in zijn onderbroek op straat en trapte hij later vaak tegen zijn auto aan.

Een woordvoerder van de politie kan op dit moment nog niks over het incident zeggen. De man is ziek en het is nog onduidelijk of hij terug mag keren naar zijn woning.

Bron: RTV Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren