Vervolg acties ‘Help Luuk aan wielen’

Er zijn weer leuke initiatieven op geïnitieerd om Luuk Witvers en zijn familie te helpen aan een rolstoelbus. Zo staat er op 26 februari aanstaande een kraam in buurthuis de Doorslag aan de parelduiker om spulletjes te verkopen tijdens de rommelmarkt. Deze rommelmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar Luuk om hem te helpen aan wielen. Tevens kunt u mee loten voor een mooi persoonlijke portrettekening gemaakt door kunstenares Mieke van de Scheur. Ook heeft zij een leuk assortiment handgemaakte cadeau artikelen waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Luuk.

Op 4 maart wordt er een keepersdag georganiseerd bij v.v. Desto in de Vleuten. De hele dag staat in het teken van Luuk. Deze dag zal door diverse keeperscholen, scouts en trainers van FC Utrecht gehouden worden. Er zullen ook professionele foto’s gemaakt worden, welke te bestellen zijn. Er zullen shirts van Michel Vorm, Karius, Wapenaar en Jensen geveild gaan worden in samenwerking met Henk Schieveen en zijn Facebookpagina: voetbalshirtsveiling. Deze dag wordt gehouden van 10.00 uur tot 15.00 uur. Inschrijven kan door een email te sturen naar: laarenvan@ziggo.nl met daarin vermelding van club, naam, leeftijd en elftal.

De opbrengst van beide dagen zal geheel gaan naar de Dream or Donate website ten behoeve van: ‘Help Luuk aan wielen’. Meer over Luuk en het waarom van deze actie, ziet u in het videoverslag hierboven.

One thought on “Vervolg acties ‘Help Luuk aan wielen’

 1. Pieter

  Ik wordt langzaamaan niet goed van alle schooiverhalen.

  In dit geval wil de gemeente een bus wel aanpassen, maar blijkbaar niet een complete nieuwe bus voor ze kopen. Net als bij een normaal gezin, zullen ze dus wel een bus moeten kopen (Die helemaal niet duurder hoeft te zijn als een normale auto die elk gezin moet kopen.)

  Ouders met een gehandicapt kind hoeven, net als alle ouders, geen zorgkosten te betalen.
  Scholen zijn gratis. Krijgen dubbele kinderbijslag. Extra kinderbijslag, NSO Plus, Hebben een kindgebonden budget. Krijgen een TOG/WHK-regeling van de Sociale Verzekeringsbank. Krijgen een PGB.
  Richten een stichting op en krijgen geld voor startende ondernemer, zelfstandigenaftrek, kortingsregeling schoolkosten via school, kortingsregeling via gemeente, Tegemoetkoming Schoolkosten Ouders, buitengewone uitgaven terugvragen van belasting.

  Bij mij in de buurt woont een alleenstaande vrouw met gehandicapt kind, die er zo goed van boert, dat ze een groot huis heeft met Audi 6 voor de deur, en ze hoeft maar twee dagen in de week te werken in een administratieve baan.
  Wat mij altijd opvalt aan die schooiverhalen op tv is dat ze vaak in grote huizen wonen, met allemaal nette meubeltjes ed., maar dat het blijkbaar nog nooit genoeg is.
  Het zijn juist die mensen die eigenlijk niets te klagen zouden moeten hebben die de media opzoeken. Diegenen die het echt moeilijk hebben, die denken niet zo ver vooruit, en zijn veel meer bezig om van dag tot dag te leven.
  En duizenden adviesbureautjes die er goud geld aan verdienen om voor deze mensen allerlei subsidies en bijdragen bij elkaar te ristelen, en dat wat die bureautjes betaald krijgen is maar een schijntje van wat de mensen zelf krijgen.

  Een schooiverhaal waarbij de schooiers niet met de billen bloot gaan, gaat er bij mij niet meer in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren