Vervangen van riool en bestraten

Vanaf eind maart tot half september worden in opdracht van de gemeente de riolering en bestrating vervangen in de Graaf Albertsingel en omgeving. Ook wordt de constructie van de duikerbrug aangepakt. De werkzaamheden zullen overlast met zich meebrengen. De gemeente zal de overlast zoveel mogelijk beperken en vraagt uw begrip hiervoor.

De hoofdriolering en de huisaansluiting tot aan de erfgrens worden vervangen. Het wegdek wordt ook tot aan uw erfgrens opnieuw bestraat. Omdat de verharding in de afgelopen periode op sommige plekken is verzakt, wordt de nieuwe verharding in uw straat opgehoogd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de De Graaf Ernstlaan, de Graaf Coenraadlaan en een stukje Graaf Woldemarlaan, de verbinding tussen de twee voorgaande straten, de Graaf Albertsingel tussen huisnummers 14 en 25, de Gravin Louisesingel tussen huisnummers 15 en 23 en de Gravin Amalialaan.

De werkzaamheden starten met de aanpak van de duikerbrugconstructie aan de Graaf Albertsingel. Vrijwel de gehele constructie wordt verwijderd en vervangen door een dam met een duiker. Er zal dus geen sprake meer zijn van keerwanden maar een ingezaaid en ingeplant natuurlijk talud. Behalve tussen de woningen aan de Graaf Albertsingel nr. 23 en 24. Hier komt wel een keerwandconstructie terug. Hierna wordt de riolering vervangen in de Gravin Louisesingel en de Gravin Amalialaan. Verkeer zal dan tijdelijk via de Graaf Balthasarlaan de wijk in en uit moeten rijden. Als dit gereed is, zal de riolering vervangen worden in de Graaf Albertsingel ten noorden van de duikerbrug, de Graaf Ernstlaan en de Graaf Coenraadlaan. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Gravin Catharinalaan om de wijk in en uit te komen. De omleidingen worden met borden aangegeven. Voordat de aannemer in uw straat begint, zal u van hem van te voren een briefje in de bus krijgen met de exacte planning.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk