Katern

‘Verteltheater De bieb onder water’

In de voorjaarsvakantie, op vrijdag 1 maart van 16.00 – 16.30, brengt Eric Borrias met zijn verteltheater de geschiedenis van de Oude Waterlinie tot leven. Eric Borrias was in 2016 Verteller van het Jaar en is één van de populairste vertellers van Nederland. Hij weet als geen ander hoe je een spannend verhaal vertelt.

Verhalenverteller Eric Borrias behoort met meer dan 25 jaar ervaring tot één van de populairste vertellers van ons land. Treedt op in binnen en buitenland. Al dan niet in het Engels.

In 2000 speelt hij de solovoorstelling Binnen de Poorten, het verhaal van Jules Schelvis;een van de weinige Nederlands die nazivernietigingskamp Sobibor overleefden. Het bracht hem o.a. in contact met Herinneringscentrum Kamp Westerbork, waar hij tot op de dag van vandaag met enige regelmaat optreedt bij herdenkingen, symposia en tentoonstellingen. Ook voor Kamp Vught maakte hij een aantal voorstellingen. Voor zijn spel in Binnen de Poorten wordt verhalenverteller Eric Borrias in 2007 door Stichting Sobibor onderscheiden met de Rachel Borzykowski-penning.

In 2016 unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen. Aangesloten bij Theaterbureau het Verteltheater. Naast het spelen van voorstellingen, werkt hij als vertelcoach en regisseur.

Het verteltheater is voor kinderen van 8 tot12 jaar. De toegang is gratis. Aanmelden via: actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘verteltheater.’

Eric Borrias

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren