Verstrekking incidentele productsubsidie Voedselbank Nieuwegein

Op 26 november ji. heeft wethouder M. Stekelenburg een brief van de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein ontvangen aangaande een donatieaanvraag voor een bestelauto met koeling. In deze brief wordt door het bestuur van de Voedselbank uiteen gezet dat de huidige bestelauto vervangen moet worden. Bovendien heeft de huidige bestelauto geen koeling, waardoor deze niet geschikt is om voedselpakketten te transporteren tussen leveranciers en de vestigingen in Nieuwegein en IJsselstein. Een nieuwe bestelauto kost € 25.000. De Voedselbank heeft aan het college van de gemeente Nieuwegein een bijdrage van € 5.000,- gevraagd voor de financiering van de nieuwe bestelauto. Het college heeft besloten deze bijdrage in de vorm van een incidentele productsubsidie in januari 2015 te verstrekken.

Beslispunten: 1. De Voedselbank in 2015 een incidentele productsubsidie van € 5000 te verstrekken voor de aanschaf van een nieuwe bestelauto. Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren