Verschillende dans- en muziekactiviteiten in Dorpshuis Fort Vreeswijk

De versoepelde coronamaatregelen maken het mogelijk om weer activiteiten te organiseren. Zo staan er de komende tijd salsadansen en buikdansen op het programma, en wordt er gestart met een groep ukelele spelen. Alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, ervaren en onervaren. Ook Soep & Cultuur wordt weer opgepakt: elke laatste zondagmiddag van de maand genieten van een cultureel optreden én een kop soep.

Workshop salsadansen – 16 februari
In een workshop van een uur leren de deelnemers de basisbewegingen van de salsa, een van oorsprong Cubaanse dans. De les wordt verzorgd door professioneel dansleraar Celia Barradas.

Cursus buikdansen – start 16 en 17 februari
Buikdansen is een manier om lekker te bewegen op muziek en aan een soepel lijf te werken. Joke Roomenburg verzorgt een cursus van 10 lessen. Op 16 en 17 februari is er een kennismakingsles. Daarna hoef je pas te beslissen of je mee wilt doen aan de cursus.

Ukelele spelen – start 21 maart
Samen ukelele (leren) spelen, zingen en plezier hebben met elkaar. Daar gaat het om bij de ukelele groep die we gaan opstarten. Onder de bezielende leiding van Harriet Zuidervaart leren de deelnemers vrolijke en gevoelige liedjes te spelen.

Meer informatie over deze en andere activiteiten is te vinden op de website van Dorpshuis Fort Vreeswijk. Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om een ruimte te huren op het Fort? Die informatie is ook te vinden op de site.

Harriet Zuidervaart van de Ukelelies

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk