Verrassend resultaat vierde editie Beursvloer

Bedrijven en maatschappelijke organisaties maakten tijdens de 4e editie van de Beursvloer Nieuwegein op 21 november jl. maar liefst 123 matches met elkaar. De maatschappelijke waarde van deze matches kwam uit op 197.860 euro en is daarmee de hoogste waarde ooit in de geschiedenis van de Nieuwegeinse Beursvloer.

Rond de vijfenzeventig bedrijven en maatschappelijke organisaties verzamelden zich afgelopen donderdag in het bedrijfsrestaurant van Ballast Nedam om te handelen met gesloten beurs. Na de officiële opening door burgemeester Frans Backhuijs zochten de deelnemers elkaar op om met elkaar te handelden in kennis en kunde, middelen en materialen en helpende handen.

Al snel werden de eerste matches gesloten, zowel tussen bedrijf en maatschappelijke organisatie als tussen maatschappelijke organisaties onderling. De participatiemaatschappij wordt zodoende meer en meer realiteit. Opvallend aan deze Beursvloer is dat er veel creativiteit en optimisme straalt uit vraag, aanbod en tegenprestatie.

De Beursvloer is in Nieuwegein voor velen inmiddels een vertrouwd instrument om in te zetten bij het maatschappelijk betrokken ondernemen. Ook de nieuwkomers waardeerden de praktische invulling die de Beursvloer biedt tot het maken van matches en het komen tot nieuwe ideeën van samenwerking. Wethouder Johan Gadella sloot de 4e editie van de Beursvloer om 18.00 uur met een ferme slag op de gong. “Een prachtig resultaat waar Nieuwegein trots op mag zijn” aldus Gadella.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren