Vernieuwing overweg trambaan bij het St. Antonius Ziekenhuis

De overweg van de trambaan bij de Koekoekslaan nabij het St. Antonius Ziekenhuis richting de spoedeisende hulp wordt vernieuwd. De werkzaamheden duren van vrijdagavond 23 februari 20.00 uur tot maandag 26 februari. Het werk kan tot in de nacht doorgaan. Werk dat overlast geeft wordt zoveel mogelijk overdag uitgevoerd.

Er gebeurde veel ongelukken op deze overgang, reden om de overgang aan te pakken

Vervangend vervoer tram
Een deel van de weg en de overweg van de trambaan wordt afgezet. Daardoor kunnen er geen trams rijden. Er is deze periode vervangend busvervoer tussen halte Nieuwegein City en halte IJsselstein-Zuid.

Je kunt deze dagen gebruik maken van vervangende buslijn 921. De bus rijdt een directe route tussen Nieuwegein City en IJsselstein Stadscentrum. De bus rijdt even vaak als de tram. Zo is er een goede aansluiting van het busvervoer op het tramvervoer bij de halte Nieuwegein City. Tussen IJsselstein Stadscentrum en IJsselstein-Zuid rijdt tussen 08.00 uur en 20.00 uur een pendelbusje volgens een vaste dienstregeling. ‘s Avonds en ‘s nachts is op deze route een belbus beschikbaar.

Reis jij met een scootmobiel, rolstoel of rollator met het ov? Dan kun je voor dit traject gebruik maken van de scootmobielregeling. Je kunt een taxibusje bestellen via U-OV. Vanaf 26 februari rijdt de tram weer volgens de normale dienstregeling.

Omleiding autoverkeer
Kom je met de auto naar het ziekenhuis of de RAVU? Dan maak je gebruik van de rijbaan richting de hoofdingang van het ziekenhuis. Met verkeersborden wordt de omleiding richting het ziekenhuis aangegeven. Ook staan er verkeersregelaars.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk