Vernieuwing openbare ruimte Schansen-Noord weer een stap dichterbij

Het schetsontwerp voor het vernieuwen van de buurt Schansen-Noord is af. Daarom organiseert de gemeente een inloopavond voor bewoners op donderdag 11 april van 19.30 uur tot 21.00 uur in La CaZa aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg. Bewoners kunnen het schetsontwerp van de openbare ruimte dan bekijken en erop reageren.

In het schetsontwerp zijn meer dan 500 ideeën, suggesties en opmerkingen van bewoners verwerkt. De gemeente wil graag weten wat bewoners ervan vinden. Die informatie is belangrijk om het schetsontwerp uit te werken naar een voorlopig ontwerp. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om alle vragen van bewoners te beantwoorden.

Betere Buurt Schansen-Noord
Bewoners weten het beste wat er leeft en speelt in hun buurt. Daarom werkt de gemeente samen met hen aan verbeteringen in de wijk. Tijdens verschillende buurtbijeenkomsten heeft de gemeente samen met bewoners gekeken hoe de vernieuwing van Schansen-Noord eruit moet komen te zien. Denk bijvoorbeeld aan verbeteringen en aanpassingen op het gebied van parkeren, verkeersveiligheid, bestrating, verlichting, het groen en de speelplekken. Dat betekent dat bewoners ook in de toekomst prettig in hun buurt kunnen wonen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren