Vernieuwde website voor hulp en ondersteuning www.geynwijs.nl

Met de lancering van de vernieuwde site www.geynwijs.nl is de digitale informatie over hulp en ondersteuning in Nieuwegein voor inwoners verder verbeterd. De website is gelanceerd in het bijzijn van alle mensen die aan de totstandkoming van de nieuwe site hebben meegewerkt. Inwoner Jan de Beer heeft samen met wethouder Hans Adriani de openingshandeling verricht. De site geeft antwoord op vragen over wonen, werken, opgroeien, ondersteuning en meedoen in onze gemeente. Een wegwijzer met tips over wat u kunt doen en waar u voor hulp terecht kunt in Nieuwegein.

Toegankelijk
Met de vernieuwing van www.geynwijs.nl is de site toegankelijker en dus gebruiksvriendelijker geworden. De zoekfunctie is verbeterd, de teksten zijn geschreven in duideljike taal en de presentatie is overzichtelijker. De nieuwe site is tot stand gekomen door de samenwerking tussen een gebruikerspanel, professionals, Geynwijs, de bibliotheek en de gemeente. Hiermee is het een site op maat geworden, gericht op Nieuwegein.

Tips zijn welkom
De informatie op de nieuwe website wordt doorlopend aangevuld en actueel gehouden. De website is nooit ‘af’ is en blijft continue in ontwikkeling. Tips voor nieuwe informatie en verbeteringen zijn  altijd welkom.

Inwoner Jan de Beer helpt mee aan de vernieuwing
Als lid van het gebruikerspanel heeft Jan de Beer meegeholpen aan de vernieuwing van de site. Jan: ‘Ik heb geprobeerd een logische en toegankelijke indeling te maken van alle informatie. Ik heb me steeds proberen te verplaatsen in de gemiddelde gebruiker met een hulpvraag. Wat me daarbij helpt is dat ik jarenlang in de zorg gewerkt heb en dat ik een beetje weet op welke hulpvragen mensen een antwoord willen. We hebben dit ook met praktijkvoorbeelden getest. De teksten hebben we overal zo kort en duidelijk mogelijk proberen te maken. Mensen die meer over een onderwerp willen weten kunnen doorklikken. Op die manier is de site  naar mijn mening overzichtelijker, gestroomlijnder en toegankelijker geworden. Ik ben benieuwd naar de reacties en tips voor verbeteringen. Ik blijf ook in de toekomst meehelpen aan een mooie Geynwijssite.’

Wethouder Hans Ariani opent de website

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren