Vernieuwde site Blokhoeve Buiten!

Woningen Blokhoeve Buiten populair

Vanaf nu uitgebreide informatie over de woningen en kantoorgebouwen op de internetsite

Het is duidelijk dat er iets staat te gebeuren in het gebied Blokhoeve Buiten in het noordwesten van Nieuwegein. De bouwborden zijn niet te missen en inmiddels is gestart met de bouwvoorbereidingen. Vorig jaar is de website van Blokhoeve Buiten de lucht in gegaan. Uit de ruim 5000 reacties blijkt dat er veel interesse is voor de woningen. Het grootste deel van deze inschrijvingen is afkomstig uit Nieuwegein en Utrecht.

Vernieuwde site

De site (www.blokhoevebuiten.nl) is inmiddels geheel vernieuwd. In november zal gestart worden met de verkoop van deelplan Lamellen. Vanaf nu staan op de fraai vormgegeven site uitgebreide omschrijvingen van de woningen, plattegronden en de indicatieve verkoopprijzen per type woning. De koopsommen variëren van € 123.000 v.o.n. tot € 442.000 v.o.n. De site wordt regelmatig vernieuwd. Binnenkort zullen de eerste artist impressions van de woningen te zien zijn.

Commercieel vastgoed

Naast de ruim 700 woningen die in Blokhoeve Buiten worden gebouwd is er ruimte voor 20.000m2 commercieel vastgoed. Ingevuld door twee kantoorpanden: the Cube en the Edge. De internetsite geeft een driedimensionale impressie van deze twee gebouwen.

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor een woning in Blokhoeve Buiten is het noodzakelijk ingeschreven te staan bij WoningNet. Via de site van WoningNet (www.woningnet.nl) kan gereageerd worden op de woningen. Iedereen die ingeschreven is zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden wanneer de woningen in verkoop gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk