Vernieler aangehouden

Op de Markt is een 35-jarige man uit Nieuwegein aangehouden omdat hij een ruit van een horecagelegenheid vernield had. De politie kreeg donderdag 15 mei om 01.10 uur de melding en ging ter plaatse. Omstanders hadden de verdachte onder controle gebracht, die volgens hen door het lint was gegaan en met stoelen tegen ramen had geslagen. Hij had binnen iemand geslagen.De verdacht is aangehouden. De man was zelf gewond geraakt bij zijn vernielzucht. Een arts heeft naar de verwondingen gekeken, maar zag geen beletsel om de man in te laten sluiten. Dat is dan ook gebeurd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Vernieler aangehouden

Zaterdagnacht kreeg de politie een melding dat een man op de Muiderschans auto`s aan het vernielen was. Ter plaatse trof de politie een 28-jarige man uit Nieuwegein aan. De man stond naast een auto waarvan hij de ruiten had ingeslagen en vernielingen aan de lak had aangebracht.

Op het moment dat de agenten de man wilde aanhouden ging hij zich recalcitrant gedragen en gingen omstanders zich met de aanhouding bemoeien. Uiteindelijk lukte het de politie de man aan te houden en over te brengen naar het bureau. Tijdens de rit naar het bureau en in het bureau verzette de man zich hevig.

Het is nog niet bekend hoeveel auto`s de man heeft vernield.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren