Vermiste vrouw gevonden

Op onze redactie kregen wij gisteravond veel vragen over wat er aan de hand was in Park Oudegein. Lange tijd vloog er een helikopter van de politie boven het park. Inmiddels is bekend dat er gezocht werd naar een vermiste persoon. Het zou gaan om een 30-jarige vrouw uit Schalkwijk. De zoek actie leverde gisteravond geen resultaat op.

Vandaag, woensdagmorgen 3 juli heeft de politie het park grondig uitgekamd. De politie laat inmiddels weten dat de vrouw in goede gezondheid is gevonden. De politie: ‘Zij was in zorgwekkende toestand vertrokken van huis. De vrouw is inmiddels aangetroffen en herenigd met familie.’ De politie laat niet weten waar de vrouw is aangetroffen.

Volgens insiders zou het gaan om de dochter van de vrouw die begin januari 2015 zelfmoord heeft gepleegd in het park. De 30-jarige vrouw die gisteravond werd vermist zou in paniekerige toestand richting het park zijn gegaan. Vanwege de vele vragen over de actie laat de politie weten een twitter bericht te zullen sturen over deze zaak.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren