Vermiste poes Toos is na 4 maanden weer thuis

“Kijk Toosje zwaait ons uit!” zei de eigenaresse tegen haar zoontje toen ze hem naar school bracht. Toos zat op de stoep haar baasjes na te kijken. Na een rommelige dag was Toos ’s avonds nog niet thuis. De eigenaresse maakte zich nog geen zorgen. “Ze zal morgen wel voor de deur zou staan.” Maar nee, de volgende ochtend stond ze niet voor de deur. Wij hebben haar geroepen, maar er was geen Toos” zegt ze. Al sinds donderdag 19 december 2013 tast de eigenaresse in het duister en meldde de vermissing bij Amivedi Nieuwegein.

Toos is een jong volwassen poes van 1 jaar oud. Ze is cypers grijs gestreept met witte voetjes, een witte bef, zwart op haar rug en heeft een beige stipje op haar neus. Toos is gechipt en geregistreerd. Maar tot op heden is ze nergens gezien.

“We hebben overal gezocht in de wijk Galecop, in de omgeving van ons huis aan de Johannes Vermeerhage en bij schuurtjes geluisterd en geroepen. In dat weekend hebben ze overal flyers opgehangen en hebben haar ook op Marktplaats, Facebook, Buurtlink, ‘Huisdier gezocht’, ‘Pet alert’ en ‘De hereniging’ aangemeld. Onvoorstelbaar dat ze weg is! Ze was altijd in de buurt, rond etenstijd stond ze te miauwen bij de kast, waar het eten in ligt. Ze was nooit heel lang buiten en als ze in paniek was dook ze de tuin in en stond luid miauwend voor de deur,” zegt de eigenaresse moedeloos.

Het goede nieuws kwam op 4 april. Toos stond ineens weer voor de deur. “Niet mager maar wel super hongerig, stoffig en onder de teken”, zegt de eigenaar dol gelukkig. Toos is bijna 4 maanden van huis geweest en is gelukkig weer thuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk