Vermiste poes Saphira na 6 weken weer thuis!

Aan de Carel Vosmaerhove in de wijk Galecop is sinds 28 mei jl. de poes Saphira vermist. Saphira is een Main Coon, halflang harig poesje. Ze is slank cypers licht grijs. Ze komt regelmatig buiten, waar ze voor de deur op de motorzadel zit. Nu is ze niet meer thuis gekomen en ze heeft medicijnen nodig.

Er zijn nog steeds veel katten die zich ontheemd voelen, omdat de huisgenoten met Pinkstervakantie zijn. Voor de dieren is dit dan ook geen prettige periode. Ook na de vakantie, komen er veel meldingen van dieren die zoek zijn. Het is ook mogelijk dat katten na thuiskomst van de huisgenoten, zich beledigd gedragen of zelfs weglopen. Dit trekt, na een aantal dagen bij.

Heeft u Saphira in Galecop misschien zien lopen? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674. Mailen mag ook naar nieuwegein@amivedi.com o.v.v. 755565.

Op 10 juli is Saphira terug gevonden. Gelukkig waren er oplettende buurtbewoneres in de wijk Blokhoeve die met de kat naar de dierenarts zijn gegaan om haar chip uit te lezen. Ze was dankzij de chip weer herenigd met haar baasje. Saphira is 6 weken van huis geweest. Ze is wel erg vermagerd, maar verder gezond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk