Vermiste poes Gina na 3 maanden weer thuis

Op 31 mei kwam er bij Amivedi Nieuwegein een telefoontje binnen van een mevrouw die poes Gina herkende van de website www.amivedi.nl. “Deze kat loopt al een tijdje op de Kasteeldrift rond,” zei ze. Haar dochter attendeerde haar om op de site te kijken en zag dat het om de vermiste poes Gina gaat. Vol ongeloof reageerde de eigenaar, toen ik haar berichtte. Ze is gaan kijken bij de vinders en ja, dat was haar poes. Gina is weer veilig thuis.

Aan de Pauwoogweide in de wijk Batau Noord is de poes Gina vermist. “Vrijdag 7 maart ben ik met mijn kat Gina naar de dierenarts geweest, daar was ze even van uit haar doen. Die avond wilde Gina naar buiten. Normaal blijft ze niet langer dan een half uur weg, dus liet ik haar gaan. Maar nu is ze nog steeds niet terug gekomen. Ik maak me veel zorgen dat haar wat is overkomen”, vertelt de eigenaresse van Gina aan Amivedi.

Gina is een 16 jaar oude schildpad poes. Ze is zwart met rood gemeleerd en heeft een witte bef vanaf het bekje op haar linker wang. Ze heeft witte voetjes voor en achter witte sokjes. Verder is haar staart dun en ze heeft groene ogen.
Het lijkt er op dat ze ergens zit opgesloten, aangezien er geen melding is binnen gekomen van een aanrijding bij Amivedi of de dierenambulance. Nu het mooier weer is, staan de deuren vaker open. Wellicht is ze een schuurtje ingeslopen en kan ze er niet meer uit. Mocht u in de omgeving van Batau Noord wonen, zou u dan in uw schuur willen kijken of u niet per ongeluk deze kat opgesloten hebt?

Hebt u Gina gezien? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Dan kan ik de eigenaar hiervan berichten. Want de eigenaresse maakt zich veel zorgen over haar kat. Amivedi is overdag bereikbaar op nummer 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.nl. Meer informatie kunt u lezen op onze website www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren