Vermiste katten op de Lekboulevard

Sinds 8 februari wordt de kater Liam vermist aan de Benedenmonde in de wijk Lekboulevard. “Liam komt regelmatig buiten, ‘s morgens en aan het eind van de middag. Tussendoor slaapt hij. Maar sinds zondagmiddag 8 februari is hij niet meer thuis gekomen. Hij is een echte jager, komt bijna dagelijks met een muis thuis. Maar nu is hij spoorloos,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein. Liam is een cypers rode kater van 1,5 jaar oud. Hij heeft wit snoetje met een rode vlek op de neus. Hij heeft een witte borst en witte voorpoten.

Ook aan de Lekboulevard maar dan aan de Ankermonde wordt de kater Maatje vermist sinds 2 februari. Maatje is 7 jaar oud en is cypers bruin-grijs met een zwarte streepjes in V-vorm boven de ogen en onder de kin lichter van kleur.
Zowel Liam als Maatje zijn beide gechipt. De chip kunt u bij de dierenarts kosteloos uit laten lezen.

Hebt u een van deze katten zien lopen in de omgeving van de Lekboulevard? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten, 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www. Amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren