Vermiste katten

In week 43 zijn de volgende katten in Nieuwegein als vermist aangemeld bij Amivedi Nieuwegein.

Aan de Baarnseveste in de wijk Fokkesteeg is sinds 18 oktober jl. is de jonge poes Prrr vermist. Ze is nog maar net 1 jaar oud. Ze is helemaal wit, heeft een opvallende zwarte streep op haar kopje tussen de oren en ze heeft een grijzige staart. Verder is ze slank en heeft groene ogen en draagt een zwarte vlooienband.

Aan de Boshoeve in de wijk Blokhoeve is poes Luna sinds 25 oktober vermist geraakt. Luna is cypers grijs gestreept. Ze heeft een witte bef, witte tenen aan haar voorpootjes en witte sokjes aan haar achterpoten. In haar staart heeft ze witte kringen. Ze is groot en heeft groene ogen. Luna is 6 jaar oud en is gechipt. Als u haar vindt kunt u gratis de chip laten uitlezen bij de dierenarts of asiel.

Heeft u een van deze katten gezien? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren