Vermiste kater Ollie dood terug gevonden

Op 15 augustus kreeg Amivedi een melding van de dierenambulance. Het ging om een overleden kat uit Ijsselstein. ‘Ik herkende de kat Ollie van de foto.
Hij is helemaal in Ijsselstein terug gevonden. Hij was erg vermagerd. Wat er precies gebeurd is, niet niet duidelijk,’ aldus Amivedi Nieuwegein.

De 14 jaar oude kater Ollie is sinds 31 juli jl. vermist aan de Trekvalk in de wijk Doorslag. ‘Ik ben net verhuisd van Berkel en Rodenrijs naar Nieuwegein. Omdat ik wist dat Ollie gewend was om op stap te gaan had ik een nieuwe schutting geplaatst met daar boven op kippengaas, dat naar binnen buigt als hij er tegenop zou klimmen. Bij de poort sloot het gaas niet goed aan, maar het gat moest hij nog wel vinden. Ik was zo slim geweest om bij de poort twee stapels tegels neer te zetten, bij het gat in het gaas. Op donderdag 31 juli zijn de katten de hele dag binnen geweest, omdat wij weg waren. ’s Avonds, na een warme dag, liet ik de katten in de tuin. Omdat het buiten niet aangenaam was bleven wij binnen. En op dat moment is Ollie uit de tuin ontsnapt,’ vertelt de eigenaar aan Amivedi.

Ollie is een rood witte kat met rood op zijn rug, staart en op het kopje om zijn ogen. Hij heeft een witte snoet, borst, buik en witte pootjes. Hij is erg schuw en kent de omgeving niet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren