Vermiste kater Moos

Vrijwilligers organisatie Amivedi registreert al 80 jaar kosteloos vermiste en gevonden huisdieren door heel Nederland. Vele dieren worden dankzij Amvedi herenigd met hun baasje. Heeft u een huisdier gevonden of bent u een dier kwijt? Meldt dit dan net als de vermiste kater Moos. Wellicht vindt Amivedi een match.

Sinds 1 november is de 8 jaar oude Moos vermist aan de Raadhuisplein in de wijk Vreeswijk. Hij is heel vaak ‘s nachts buiten maar hij staat dan altijd elke ochtend voor de deur. Maar helaas niet die dag dat het zo stormde. Moos kent de omgeving goed en daarom is het vreemd dat hij niet is thuis gekomen.
Hij is cypers grijs met bruin gestreept, slank, klein en hij is schuw naar vreemde mensen. De zoektocht van de eigenaren heeft tot nu toe niets opgeleverd. Ze maken zich erg veel zorgen om hem.

Heeft u deze kat zien lopen in de omgeving van Vreeswijk? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren