Vermiste kater Max is weer thuis

Goed nieuws voor de eigenaar van Max, de kater stond zojuist voor de deur. De eigenaar is erg opgelucht en kan weer rustig slapen.

De kater Max is sinds 9 maart vermist aan de Sterregaarde in de wijk Batau Zuid. Normaal blijft hij maar kort buiten. Maar deze keer is hij niet meer terug gekomen. Nu de lente is, worden dieren uithuiziger en blijven ze langer weg dan normaal.

Vooral in het voorjaar verdwijnen veel katten. Poezen zijn weer seksueel aantrekkelijk voor katers en bereiden zich voor op de voorplanting. Bij een sterilisatie of castratie onderdruk je deze seksuele activiteiten. Maar ook dat ze minder uithuizig worden en katten minder ver van huis afgaan.

Max is 13 jaar oud. Hij is zwart met een wit gezicht met zwart om de ogen. Hij heeft zwarte oren, een witte borst, witte voetjes, rechter voorpoot wit met een zwart vlekje. Kenmerkend is dat hij geen staart heeft.

Max is gechipt en geregistreerd. Tot op heden is niets van Max vernomen. Hebt u Max zien lopen in de omgeving van Batau Zuid of weet u waar hij is? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. U kunt overdag bellen naar 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk