Vermiste kater Henkie

Tijdens de vakantie van de eigenaar is kater Henkie er vandoor gegaan. Hij wordt sinds 19 juni vermist aan de Marterweide in de wijk Batau Noord. De oppas van deze kat heeft hem woensdag voor het laatst gezien. Meestal is hij in de tuin of op het plein te vinden. Maar sindsdien is hij nergens meer gezien. Henkie is een oude kater van 17 jaar oud en hij is doof. Henkie is cypers grijs en heeft een witte streep over zijn neus en mondje. Hij heeft een witte bef en witte voetjes voor en witte sokjes aan zijn achterpoten.

Helaas komt het vaak voor dat net voor, tijdens of net na de vakantie de kat er vandoor gaat. Daarom is het van belang dat u uw kat gechipt en geregistreerd is. De registratie kunt u terugvinden op www.dierkwijt.nl. Als u een verdwaalde kat ziet, kijkt u dan op www.amivedi.nl of deze kat vermist wordt of neemt u contact op met Amivedi.

Dus heeft u Henkie gezien in de omgeving van Batau Noord? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com, o.v.v. melding 833592.

Op 19 juli, precies na een maand, is Henkie weer thuis gekomen. De eigenaar is erg opgelucht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren