Vermiste kat Karel is weer terecht

Op woensdag 22 januari kreeg de eigenaresse van Karel goed nieuws, Karel is terug gevonden. De buren hebben hem gevonden. Ze zagen hem, tijdens een hondenwandeling, in het park aan de andere zijde van de weg lopen. “Ik heb hem erg gemist en ben blij dat hij weer thuis is”, zegt ze.

Op 17 januari jl. kreeg Amivedi Nieuwegein de melding dat kater Karel is vermist aan de Nedereindseweg ten hoogte van de wijk Jutphaas in Nieuwegein. Karel is donderdagnacht via het kattenluikje naar buiten gegaan en hij is nog steeds niet terug gekomen.

“Overdag is hij altijd buiten, maar ‘ s avond komt hij gewoon naar huis. Toen ik vrijdag thuiskwam van mijn werk, zeiden mijn ouders dat ze hem de hele dag al niet hadden gezien. Uiteraard ben ik gelijk in de omgeving gaan zoeken en heb ik bij de buren geïnformeerd of ze Karel hebben gezien. Maar helaas zonder resultaat,” zegt de eigenaar moedeloos.

Karel is een 4 jaar oude witte kater met zwart op zijn kopje tussen zijn oren en om het rechter oog. Hij heeft een zwart zadel op zijn rug en een zwarte staart. Zijn gezicht is wit net als zijn borst en poten. Hij is klein en terug houdend naar vreemde mensen. Karel is gelukkig gechipt en geregistreerd. De chip kunt u gratis bij de dierenarts uitlaten lezen als u hem hebt gezien.

Meer informatie kunt u lezen op onze website www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren