Vermiste kat Baba

Vrijwilligers organisatie Amivedi registreert al 80 jaar kosteloos vermiste en gevonden huisdieren door heel Nederland. Vele dieren worden dankzij Amvedi herenigd met hun baasje. Hebt u een huisdier gevonden of bent u een dier kwijt? Meldt dit dan net als de vermiste kat Baba. Wellicht vindt Amivedi een match.

Sinds 8 september jl. is de kat Baba vermist aan de Cornewalstraat in de wijk Vreeswijk. Hij is een kruising Balinees en hij heeft wel wat weg van een Siamees. Hij is cypers grijs met een crème kleurige buik. Hij is kortharig. Baba droeg een versleten blauw halsbandje met een belletje eraan. Maar die kan ook afgegaan zijn. Hij is oud, al 16 jaar en is mager, heeft staar en is doof. Om zichzelf te horen heeft hij een schelle miauw. Baba is een echte buitenkat en ging opvallend ver van huis. Hij kwam wel regelmatig naar huis om te eten, slapen en om een knuffel te halen. Maar sinds ca. 8 september is hij niet meer thuis gekomen. Gezien zijn leeftijd en zijn ouderdom kwalen maakt de eigenaar zich veel zorgen.

Hebt u deze kat in de omgeving van Vreeswijk en Zandveld gezien? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com. De eigenaar zal u erg dankbaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren