Nieuwegein even trending op nummer 1 vanwege vermissing 14-jarige jongen

Nieuwegein stond afgelopen nacht even trending op nummer 1 op Twitter. Dat kwam omdat een 14-jarige jongen uit Nieuwegein was vermist, maar inmiddels, zo laat de politie weten, is hij in goede gezondheid aangetroffen. De politie maakte zich eerder zorgen en had daarom een opsporingsbericht en een foto van hem verspreid.

De jongen werd sinds vrijdagavond vermist. De politie meldde eerder dat hij mogelijk met de trein naar het Brabantse Oss was gegaan, maar er werd ook niet uitgesloten dat hij nog in Utrecht was. Via social media werd een signalement van de jongen verspreid, met de oproep aan mensen om te reageren als zij meer informatie hadden.

De politie laat vanmiddag weten dat de jongen weer terecht is en in goede gezondheid verkeert.“We willen iedereen bedankt voor het uitkijken en delen van het bericht”, aldus de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren