Vermiste en gevonden huisdieren in week 29

Het is druk bij Amivedi Nieuwegein. Dit komt door het mooie weer, dat de katten langer dan normaal wegblijven en door de zomervakantie die in volle gang is. Katten voelen zich ontheemd dat hun baasje weg gaat of al weg is en gaan dan gaan ze er zelf vandoor. Heel vervelend voor eigenaar en ook voor de oppassers thuis. De meeste katten komen na terugkomst van hun baasje zelf weer thuis.

Afgelopen week zijn in Nieuwegein de volgende dieren vermist:

Sinds 18 juli is de kater Tommy vermist aan de Snekerveste in de wijk Fokkesteeg. Tommy is zwart met een witte bef wat doorloopt naar zijn buik. Hij heeft witte voetjes voor en achter witte laarsjes. Tommy draagt een geel fluoriserend bandje en hij is gechipt.

Op dezelfde datum is konijn Stamper ontsnapt uit zijn ren. Stamper is wit met grijs en hij heeft hangoren. Dit konijn wordt in de wijk Galecop aan de Herman de Manhove vermist.

Op 9 juli is poes Loesje vermist. Loesje is een lapjes poes, ze heeft cypers grijze en rode vlekken, witte bef en witte pootjes. Ze is gechipt en wordt vermist in de wijk Plettenburg aan De Malapertweg.
Ook poes Lampje is vermist sinds 4 juli. Lampje is cypers bruin gestreept en kenmerkend is dat ze een knik in haar staart heeft. Poes Lampje wordt vermist in de wijk Galecop aan de Johannes Vermeerhage.

In week 29 is ook een kat gevonden, helaas overleden. Deze kat is op 19 juli aangetroffen aan de Dogkardrift en is cypers grijs met zwart gestreept en heeft een witte bef en witte voetjes.

Alle meldingen zijn terug te lezen op onze site www.amivedi.nl. Weet u meer van een van deze dieren, laat het dan even weten aan Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of stuur een mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk