Vermiste bejaarde man op scootmobiel weer terecht na nachtje bij een kennis

Naar aanleiding van een vermissing woensdagmiddag rond 17.00 uur heeft de politie afgelopen nacht door gezocht naar een bejaarde man van 76. Familieleden waren ongerust nadat de man, die reed op een rode scootmobiel, aan het begin van woensdagavond jl. niet terug kwam van een ritje met zijn scootmobiel. De man verbleef in het verzorgingshuis aan de Vuurseschans in Nieuwegein.

De zoek actie van de politie leverde al die tijd niets op. Ook een politiehelikopter werd ingezet maar ook dat mocht niet baten. Agenten zochten naar hem in onder andere Park Oudegein. Ook werd een melding via Burgernet uitgedaan en was er een grote activiteit in de BuurtWhatsApp groep van de wijk. Uiteindelijk is de man donderdagmorgen rond 09.00 uur zelf teruggekomen naar het verzorgingshuis in de wijk Fokkesteeg.

De politie meldt dat de man in goede gezondheid verkeert. De man heeft verklaard dat hij bij een kennis verbleef in Nieuwegein en daar is blijven slapen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren