Vermiste Agapornis

Tijdens het warme weer, op 19 juni jl. maakte de eigenaar de kooi van zijn vogels schoon. De vogels vlogen door de kamer en op een onbewaakt moment ontsnapte een van de vogels door het openstaande raam, waar de eigenaar even niet bij stil gestaan had. De vogel is vermist geraakt aan de Asterstraat in de wijk Hoogzandveld in Nieuwegein-Zuid.

Het gaat om een Agapornis Aqua Blauw Opaline, een mannetje. De vogel heeft een grijs-witte kop met een blauwe borst en aqua blauwe vleugels. Om zijn pootje heeft hij een ringetje met de naam van de kweker. Het vrouwtje heeft hij gelukkig nog, al mist zij haar partner erg.

Gelukkig komt het regelmatig voor dat er vogels via Amivedi terug gevonden wordt. Dus heeft u deze vogel zien vliegen of weet u waar deze is? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten via telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com, o.v.v. melding 833555.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren