Vermist rode kater Humphrey

Sinds 13 mei is kater Humphrey vermist aan de Braamgaarde. De eigenaren zijn sinds begin dit jaar in Batau Zuid komen wonen. “Na de dood van onze derde kat, een maand geleden, hebben de twee overgebleven katten om hun positie moeten vechten. Humphrey dolf het onderspit,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein. Het roept bij de eigenaren veel vragen op. Is weggelopen omdat hij thuis voor zijn plekje moet vechten, of dat hij heimwee had naar het oude huis, of zijn het de lentekriebels? De eigenaren blijven in onzekerheid.

Humphrey is cypers rood gemarmerd. Hij heeft een witte bef, buik en witte voetjes. Hij is 3 jaar oud en hij is gechipt. Deze chip kunt u bij een dierenarts of asiel gratis uit laten lezen om de eigenaar te achterhalen. Daarom is het erg belangrijk dat de gegevens van de chip kloppen. Dit kunt u zelf controleren op de website www.chipnummer.nl. “Wij missen hem heel erg, zeker mijn tweeling van anderhalf jaar oud. Die gaven hem voor het slapen gaan altijd een kopje en kusje,” zegt de eigenaresse van Humphrey.

Weet u waar Humphrey is, hebt u hem zien lopen? Neem dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein 088-0064674 of kijk voor meer informatie op onze website www.amivedi.nl, meldnummer 986525.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren