Vermist Main Coonkater Sam is weer thuis!

Veel mensen gaan met vakantie, of komen net terug. Iemand anders past dan op de huisdieren. Veel katten voelen zich ontheemd en nemen de benen. Dit komt tijdens de vakantieperiode vaak voor. Zo ook bij kater Sam. Hij nam de benen tijdens de vakantie van zijn eigenaresse.

Maar op 19 augustus kreeg ik goed nieuws: “Sam is terecht!!! Dankzij flyers kregen we een telefoontje en hebben we hem in de bosjes op een parkeerplaats gevonden. Na 2 weken en 2 dagen. Hij ziet er super goed uit!” zegt de eigenaar dol gelukkig tegen Amivedi Nieuwegein.

Sam is een tien jarige Maine Coon kater. Hij is zilver grijs cypers gemarmerd en halflang harig. Hij heeft een witte bef en groene ogen. Opvallend is dat hij groot maar heel slank is, hij staat wat hoog op zijn poten, heeft een lange zwarte pluimstaart en als hij op zijn rug draait is zijn buik heel licht bruin. Sam is gechipt.

“Sam is rustig, lief en super tolerant en geduldig naar onze kinderen die hem ook heel erg missen. Ik denk dat hij zich door vreemde niet zal laten oppakken/ aaien. Hij is graag buiten maar blijft normaal dichtbij huis, ligt ondanks zijn zwarte vacht graag in de zon,” vertelt de eigenaar erg ongerust aan Amivedi Nieuwegein.

Sam werd sinds 3 augustus vermist aan de Simon Vestdijkhove in de wijk Galecop. Amivedi Nieuwgein telefoon 088-0064674 nieuwegein@amivedi.com. Meer informatie leest u op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren