Vermist katten Spinner en Dee Dee

Regelmatig raken er veel huisdieren vermist tot veel verdriet en onzekerheid voor de eigenaren. Amivedi registreert vermiste en gevonden huisdieren en zet de vermissingen van deze week voor u op een rij.

Aan de Fegatvogel in de wijk Doorslag is sinds 3 juli de kat Spinnie vermist. Deze kater is 8 jaar oud en is cypers bruin over de rug en op het kopje bruin om zijn ogen. Hij heeft een wit snoetje, een witte borst en witte poten. Heeft een vlekje links naast zijn neus en een grote zwarte vlek op zijn rechter achterpoot. Spinnie is een echte buitenkat, de eigenaar vindt het ook vreemd dat hij niet naar huis gekomen is om zijn dutje te doen. Hij komt regelmatig thuis om te eten en te slapen maar dan gaat hij weer op pad. Alleen sinds 3 juli is hij niet meer thuis gekomen.

Kat Dee Dee
Ook kat Dee Dee is sinds 3 juli vermist. Hij is zoek aan de Ossewagendrift in de wijk Batau Zuid. Dee Dee is een jonge zwarte kater met een klein wit befje. Hij draagt een zwart halsbandje. Dee Dee is uit huis ontsnapt en niet meer thuis gekomen. Helaas is daar geen foto van.

Mocht u een van deze katten hebben gezien, neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein. De eigenaren zijn erg ongerust en willen graag weten waar hun kat is. U kunt bellen naar 088-0064674 of een e-mail sturen naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk