Verloren pop duikt op uit sloot aan de Rendierweide en zoekt eigenaar

‘Jaren geleden wist pop niet wat zich overkwam. Zo stond pop eerst hand in hand met de eigenaar aan wal en in een mum van tijd was het kopje-onder in het koude slootwater. Hoe erg pop ook probeerde weer terug aan wal te komen, lukte het maar niet. Langzaam zag pop de eigenaar weglopen en de hoop wegzakken’ zo laat Puck Baars onze redactie weten.

‘Na tijden onderwater te hebben geleefd kwam pop op zondag 9 juni 2019 voor het eerst weer bovenwater. Met een volgelopen gezichtje keek pop vanuit het water naar boven. Zonder twijfel werd pop uit het water gehaald. Toen pop eenmaal was bijgekomen van de schrik kreeg pop een mooie plek in de boom. Na een paar dagen gezeten te hebben gaf pop na een avondje vol met windstoten de hoop weer op. Bijna twee jaar lang verstopte pop zich tussen de waterlelies en de vissen. Op 12 mei 2021 kwam het gezichtje van pop weer naar boven.

Wederom is pop zonder enige twijfel uit het water gered. Deze keer kreeg pop een wat veiliger plekje met een goed uitzicht over het water. De zoektocht naar de eigenaar, die pop in de sloot naast de Rendierweide in Nieuwegein is verloren, is nooit gestopt. ‘Kop op pop, misschien duikt de eigenaar nog op!’ aldus Puck.

De ‘verloren pop’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren