Katern

Verliezend finalist Dario Moya Gil wint met sportiviteit Gouden Racket Rijnhuyse

Met de uitreiking van het Gouden Racket aan Dario Moya Gil is het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse zondag 24 maart jl. ten einde gekomen. Een zeer zonnige lentedag was het decor van de vele finales. Ook dit jaar stond een sportieve instelling hoog in het vaandel. Rijnhuyse onderstreept dat met het uitreiken van een Gouden Racket.

De winnaar dit jaar was Rijnhuyse speler Dario Moya Gil. ‘Hij is een voorbeeld voor de jeugdsporters. Zelfs na het verliezen van 2 finales, liet hij zich van zijn beste kant zien’, aldus de organisatie. Het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse werd dit jaar voor de 11e maal georganiseerd en vind altijd eind maart plaats.

Clinic
Zo’n 120 kinderen deden mee aan het jeugdtoernooi, waarbij meedoen altijd belangrijker is dan winnen. Het Gouden Racket is daar een belangrijk onderdeel in. Ook dit jaar werd in poules gespeeld, zodat alle deelnemers minimaal twee wedstrijden spelen.

Ook de deelnemersclinic op zaterdag 23 maart viel zeer in de smaak. Zit jij in groep 5-6 op de basisschool en wil jij ook leren tennissen. Kom dan zaterdag 30 maart tussen 13.00 – 14.00 uur naar de tennisclinic.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren