Verkoop project Geinse Wal in Nieuwegein gestart

In twee voormalige kantoorpanden gelegen aan de Meerwal in Nieuwegein, worden in totaal 48 twee- en driekamerappartementen gerealiseerd. Er zijn 7 verschillende type appartementen beschikbaar variërend in woonoppervlaktes van 51 m2 – 74 m2.

Meerwal

De bouw van dit transformatieproject, genaamd Geinse Wal, wordt in 2 fases uitgevoerd. Prognose start bouw fase 1: september 2023, prognose oplevering: Q2 2024. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in fase 1.

Duurzaam
De appartementen vallen onder energielabels A++ en A+++, wat inhoudt dat ze duurzaam en milieubewust worden gebouwd. Er zijn zeven typen appartementen variërend van indeling en met oppervlaktes vanaf 51 vierkante meter oplopend tot 74 vierkante meter met een vanafprijs van 295.000 euro.

Voor fietsen is er een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling en parkeren kan voor de deur. De appartementen zijn naar verwachting in het voorjaar van 2024 klaar voor oplevering.

Starterslening
De kopers van de appartementen Geinse Wal kunnen in aanmerking komen voor een zogenaamde starterslening. De starterslening is een aanvulling van de gemeente Nieuwegein voor starters op de woningmarkt, afkomstig uit Nieuwegein. Er zijn enkele voorwaarden aan verbonden en een hypotheekadviseur kan hier informatie en advies over verstrekken.

Open dagen Geinse Wal 6 en 11 juli
Komt u een kijkje nemen op één van onze open verkoopdagen; donderdag 6 juli en dinsdag 11 juli? De projectcoördinator van BouwConstruct Jacqueline Ente en aannemer Peter van der Vlist zijn op beide dagen van 16.30 tot 18.00 uur aanwezig om iedereen persoonlijk te woord te staan.

Stap het gebouw binnen en loop door de ruimtes. Wij hebben op de grond op ware grootte enkele appartementen uitgezet. Zo krijgt u een goede indruk van de indeling van de te realiseren appartementen.

De Meerwal ligt aan de rand van het stadshart van Nieuwegein en hier realiseren wij 48 moderne twee- en driekamerappartementen, die naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 worden opgeleverd. Elk appartement beschikt over een heerlijk balkon en een moderne badkamer. Dus wilt u comfortabel wonen op een toplocatie in de Geinse Wal? Kom dan vooral langs op 6 of 11 juli.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk