Verkoop Drone loopt uit op beroving in Nieuwegein

Een afspraak voor de verkoop van een Drone in Nieuwegein is gisteravond uitgelopen op een beroving. Twee mannen uit Arnhem werden bedreigd met een mes en moesten hun spullen afstaan.

De 23-jarige man uit Arnhem had via social media een afspraak gemaakt voor de verkoop van zijn Drone. Toen hij samen met een vriend bij het huis aan de Muiderschans aankwam trof hij alleen geen welwillende koper.

In de woning bleken twee mannen aanwezig te zijn die de Arnhemmers bedreigden met een mes en beroofden van de Drone en andere goederen. Hierna renden zij via de achterzijde de woning uit. De slachtoffers hebben zich na de beroving direct bij de politie gemeld.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Van de daders zijn volgens de politie alleen summiere signalementen bekend. Eentje was ongeveer 1,75 meter lang en droeg een blauwe trui met capuchon en een spijkerbroek. De ander was iets kleiner, ongeveer 1,70 meter, met een donkere huidskleur en een grote zwarte jas.

Getuige?
De recherche onderzoekt de zaak en wil graag spreken met getuigen van dit misdrijf. Mogelijk heeft u een of beide daders de bewuste avond gezien of heeft u andere informatie die kan helpen om deze zaak op te lossen. Bel de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000. Ook kunt u een tip doorgeven via het onderstaande tipformulier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren