Verkiezingsdebat Zorg en Welzijn Nieuwegein

Hoe houden we de leefbaarheid in Nieuwegein op peil? Mogen we een nóg groter appèl doen op inwoners om zelf hun zorg te organiseren? Hoe gaan we om met overlast in de openbare ruimte? Kunnen we eigenlijk wel bezuinigen op zorg- en welzijnsvoorzieningen in onze gemeente? Over deze en andere vragen gaan lijsttrekkers van de acht grootste politieke partijen in Nieuwegein met elkaar en met het publiek in discussie. Het debat wordt geleid door Tom van ’t Hek, presentator BNR Nieuwsradio en zal ook live te volgen zijn op De Digitale Stad Nieuwegein.

Onder de noemer ‘Appeltje schillen met..’ kunnen bezoekers In de pauze persoonlijk in gesprek met de lijsttrekkers van de politieke partijen. Aan het debat doen mee: Herman Troost (Verenigde Senioren Partij), Johan Gadella (VVD), Erica van Alfen (PvdA), Roelof de Wild (CDA), Jacqueline Verbeek-Beverwijk (Ieders Belang), Martijn Stekelenburg (SP), Erna Kotkamp (GroenLinks) en Erik van de Voort (D66).

Toegangskaarten kosten 5 euro (inclusief twee pauzeconsumpties). Kaarten zijn te verkrijgen bij de balie van Bibliotheek de Tweede Verdieping (de bieb schrijft mensen ook in). Voor houders van een U-pas is de entreekaart gratis (op vertoon van hun U-pas).

Het verkiezingsdebat Zorg en Welzijn Nieuwegein is op dinsdagavond 4 maart 2014 in DE KOM, Kleine Zaal. Aanvang 19.30 uur. MOvactor organiseert het verkiezingsdebat samen met Gezondheidscentrum De Roerdomp, de WMO-raad, VitrasCMD, De KOM, Boogh, Zorgspectrum, SBWU, Reinaerde en de Bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren